Informatii generale: utilizarea acestui segment este optionala si nu reprezinta o componenta a muzicoterapiei. In articolele medicale ce stau la baza acestui site nu se face referire la frecventele Dr. R. R. Rife. Pentru informatii suplimentare consultati Google. Utilizarea lui nu garanteaza vindecare afectiunilor selectate, ramane la latitudinea dumneavostra folosirea lui.

Mod de utilizare: se alege o frecventa/ afectiune din lista derulanta, se apasa PLAY. Se regleaza volumul astfel incat sa nu deranjeze, iar apoi se selecteaza opera clasica pe care doriti sa o ascultati. Va recomand sa reglati volumul operei clasice cat si al generatorului astfel incat suprapunerea celor doua sunete sa nu fie deranjanta.

Alte detalii: frecventele unice ( primele pozitii) merg continuu, urmand ca ascutatorul sa decida oprirea acestora. In ceea ce privesc afectiunile, acestea au in spate mai multe frecvente ce ruleaza succesiv. Fiecare frecventa mergand 1 minut. Daca o afectiune este tratata prin 5 frecvente succesive atunci vom avea un sunet de 5 minute care isi va modifica tonalitatea( frecventa) din minut in minut.

Select language
error: Content is protected !!