Va rugam sa cititi “Politica de confidentialitate” deoarece sunt prezentate practicile noastre si ale tertilor cu privire la colectarea si folosirea informatiilor.

Odata cu accesarea site-ului wamozart.ro sunt colectate o serie de informatii: adresa dumneavoastra de IP este adaugata in fisierele jurnal ale server-ului (log files) impreuna cu alte informatii despre dispozitivul dumneavoastra, dar fara a se limita la: tipul browser-ului folosit si limba acestuia, informatii tehnice (sistem de operare, rezolutia folosita, adancimea de culoare, etc), data si ora la care ati vizitat site-ul, adresele URL accesate, cookie-uri ce pot identifica in mod unic browserul. Aceste informatii sunt folosite pentru analizarea tendinteler, intereselor si demografiei vizitatorilor, fara a fi corelate cu date personale.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. Wamozart.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru politicile de confidentialitate sau continutul acelor site-uri.

Formularul noastru online pentru sugestii poate cere vizitatorilor informatii de contact (cum ar fi adresa de e-mail). Informatiile de contact ale vizitatorilor sunt folosite pentru a contacta vizitatorul atunci cand este necesar si nu sunt divulgate unei terte parti.

Cand va fi necesar, wamozart.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezenta politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari referitoare la politica de confidentialitate va rugam sa ne contactati…

Select language
error: Content is protected !!