In aceasta pagina sunt reglementate drepturile si responsabilitatile vizitatorilor siteul-ului wamozart.ro , va rog sa le parcurgeti inainte de accesarea continutului acestui site.

Numai prin acceptarea acestor termeni si conditii puteti accesa wamozart.ro precum si termenii si conditiile apartinand platformei www.youtube.com (http://www.youtube.com/t/terms)

Aceste termene si conditii se aplica indiferent de modul de accesare al platformei wamozart.ro ( telefon, calculator, tableta, etc)

Accesarea materialelor multimeadia se face sub incidenta termenilor si conditiilor impuse de platforma www.youtube.com si se realizeaza direct intre dispozitivul dumneavostra si platforma www.youtube.com. wamozart.ro nu face parte din traseul parcurs de aceste date.

Accesul la wamozart.ro se face gratuit si prin intermediul acestuia se acceseaza platforma www.youtube.com. wamozart.ro poate modifica sau sterge informatiile de pe site ce fac referire la materialele apartinand www.youtube.com

wamozart.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru nefunctionarea temporara sau nelimitata din oricare motive tehnice, comerciale sau de alta natura.

wamozart.ro nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la modul cum folositi informatiile, fisierele multimedia sau a consecintelor utilizarii, ascultarii, vizualizarii acestora. sau a starilor psihice.

Wamozart.ro nu este un site cu informatii medicale, tratarea afectiunilor medicale se face numai de catre personalul autorizat conform legislatiei din Romania. Utilizarea materialelor in scopuri terapeutice reprezinta raspunderea celor care o fac si exonereaza wamozart.ro de orice responsabilitate de orice natura cu privire la orice efect.

Orice litigiu, conflict sau orice forma de nemultumire referitoare la continutul multimedia de pe platforma www.youtube.com, prezentate in paginile din wamozart.ro se solutioneaza prin adresarea directa a dumneavoastra catre platforma www.youtube.com (http://www.youtube.com/yt/copyright/ro/copyright-complaint.html).

Sugestiile, comentariile, parerile personale si orice alte informatii referitoare la materialele de pe wamozart.ro sunt importante pentru noi si va rugam sa ni le comunicati. Asteptam propunerile constructive in vederea imbunatatirii continutului. Folositi formularul de contact pentru o comunicare rapida.

Select language
error: Content is protected !!